Claudi

Lijnenspel

Lijnenspel. Vroeger hinkelde ik altijd van de ene tegel naar de ander zonder dat ik de lijn mocht raken; anders moest ik weer opnieuw beginnen. Herkenbaar? Later las ik dat veel kinderen dit doen en dat het vaak met onzekerheid te maken heeft. Nu kan ik er met een glimlach aan terugdenken. Maar #onzekerheid is iets waar velen mee worstelen; niet alleen kinderen. In de #bijbel staat het verhaal over #Mozes en zijn onzekerheid. Toch was hij een middel in Gods hand en mocht hij een heel volk door de woestijn leiden. God zag wat in Mozes. Misschien worstel je ook met onzekerheid? 
Weet je bent #uniek gemaakt. Met je  eigen #gaven en #talenten. Je hoeft niet perfectie na te streven. Want het bestaat hier niet. #Jezuschristus Hij is volmaakt. En door Hem mogen we ons gekend voelen. God zendt broer Aaron als hulp voor Mozes.  De zaken waar Mozes minder goed in was werden zo gecompenseerd. Hij hoefde het niet alleen te doen. Dat is wat God ons wil leren. Mozes kon zichzelf blijven. #authentiek! 
Erkennen van zijn zwakte werd zijn sterkte. God heeft ook een plan met jouw leven, jouw lijn is uitgezet. Met Hem kun je het lijnenspel aan!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Claudi - Houtvester