Claudi

2021

Goede voornemens. Heb jij ze ook? Misschien iets beter dit… iets meer dat… of ….. We hebben allemaal zo onze gedachten over 2021. Om mij heen hoor ik over wandel challenges. 2021 km! Mooie uitdagingen, voor geest en lichaam.

Ik zelf heb als goed voornemen om meer te schrijven. Schrijven is voor mij reflecteren. Eerlijke spiegel. Schrijven is ordenen, schrijven is bidden. Vroeger deed ik het al graag. Boekjes vol liggen er in mijn kast… zelfs mijn dagboekje van toen ik tiener was. Even weer in het gevoel van toen kruipen. Voelen hoe het is om mij te zijn… jaren geleden. En dan te beseffen; dat mij van toen nog niet veel anders is dan ik nu. Tuurlijk, wat ouder geworden, wat meer ervaring opgedaan. Maar bovenal te beseffen dat de God van toen, niet anders is dan de God van nu.

Dat geeft vertrouwen…. een rode draad door alle jaren heen. 2021 een nieuw jaar ligt voor ons. Natuurlijk hopen we op meer vrijheid. Weer een leven als toen. Hoe het ook zal gaan. Het geeft mij vertrouwen dat de God van de bijbel, ook mijn God is. En mee reist alle dagen in 2021. En wanneer de letters in mijn journal zinnen vormen van gedachtespinsels, onrust of vreugde. Dan weet ik dat Hij daar bij zal zijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Claudi - Houtvester